Aslan
(synt. 04/2008)

1683039.jpg

Aslan on puolipitkäkarvainen oranssiraitainen kotikissan pentu. Aslan on syntynyt huhtikuun alkupuolella 2008. Tarkkaa syntymäpäivää ei ole tiedossa, sillä Aslanin äiti oli pennut synnyttänyt sikalan vintille, josta ne poimittiin talteen toimiston puolelle heidän ollessaan muutaman viikon ikäisiä. Aslanin äiti "Appelsiini" on oikein sievä oranssi-raidallinen lyhytkarvainen kotikissa ja asuu maatilalla Laitilassa. Isästä ei ole tietoa.

Aslan muutti meille 27.6.2008 yhdessä veljensä Caspianin kanssa. Koska tarkkaa syntymäpäivää ei ole tiedossa, juhlimme kissaveljeksiä meidän perheeseemme liittymisen vuosipäivänä. Aslan on varmasti melo herkkä ja vielä melko arka kissa, mutta rohkaistuu päivä päivältä. Hän on hyvin hyvin kaunis kissa ja pitemmän turkkinsa vuoksi muistuttaa hieman Valtteria ja Rasmusta pentuina.

Aslan sai nimensä Narnia -kertomuksen leijona Aslanilta.C.S. Lewisin Narnia-tarinassa Aslan on Narnian luoja ja ylin hallitsija, suurin ja kaunein leijona, mitä kuvitella saattaa. Aslan on turkinkieltä ja tarkoittaa leijonaa.