Rivissä seuraamassa pöydän pyyhkimisoperaatiota.. Molemmilla pää liikkui sivusuunnassa täsmälleen samaan tahtiin ja samaan suuntaan. Muuten oltiin ihan jähmettyneinä paikalleen. Hauska pari. Kyllä näissä alkaa olla jo ison kissan piireteitä ihan selvästi, vaikka ihan pentuja vielä ovatkin.

1803963.jpg

Aslan ja Caspian ovat kaikessa perheen puuhassa mukana. Keittiössä ei voi tehdä mitään ilman että joku kävelee juuri siinä, missä jotakin hommaa pitäisi tehdä. Myös pesualtaat tutukitaan tarkkaan ja tänä aamuna Aslan leikki vedellä. Hetken näytti siltä kuin se olisi kalastanut jotakin altaasta. Samaan aikaan Caspian leikki korvallani ja istui olkapäällä. Siitä alas hypätessään Caspian kaatoi keittiön pöydältä vesilasin :-) Aikomuksenani oli tehdä aamiaista ja Caspian valloitti aamiaisen suhteen keskeisimmän paikan tiskipöydältä: puurokattilan ja leipäpaketin välistä. Caspian itse asiassa istui itse kattilassakin useampaan otteeseen. Harmi että en nyt ehtinyt nappaamaan siitä kuvaa.

1803966.jpg

Terveysnurkka

Kisujen paino tänään perjantaina:
Caspian: 1970g  (+270 g 1,5 viikossa)
Aslan: 1660g  (+190g 1,5 viikossa)

Nyt pitäisi pian alkaa varaamaan aikaa toiselle rokotuskierroksellekin eli sitä ennen on madotus edessä pikapuoliin. Tämä madotus on sitten jo poikien neljäs madotus.