Tässä kissatyttöjä odotellessa hain taas kerran vähän tietoa tyttöjen taustalla vaikuttavien rotujen luonteista. Bengalikissan luonteesta juttu täällä ja burmankissan luonteesta täällä (tekstit englanniksi). Täytyy sanoa, että ei mitään turhia kissoja! Noihinhan rakastuu jo ennen kuin on kissoja saanut kotiinkaan.

Tosi jännittävää seurata millaisia tytöistä tulee, kun kahden eri rodun luonteet voivat yhdistyä aivan miten vaan - periaatteesta jommankumman luonne voi olla täysin toisen rodun kaltainen tai sitten molempien rotujen luonteenpiirteitä voi esiintyä tai voi olla että heistä tulee aivan uniikkeja omalaatuisia myös luonteeltaan eivätkä muistuta kumpaakaan rotua. Kuitenkin uskoisia että heistä tulee ainakin aktiivisia, leikkisiä ja sosiaalisia ja se on hyvä lähtökohta.

Valtteri seikkaili tänä iltana kotipihalla minun kanssani. Oltiin kiipeilytuulella, kun sekä päärynäpuu että liukumäki piti testata :-)

1631010.jpg

1631020.jpg

Harmittaa kyllä nyt tosi paljon kun tuli tätä bloginaloittamista siirrettyä ja siirrettyä. Blogia varten tulee kuvattua paljon enemmän ja Rasmus oli niin hieno kissa, että hänen tempauksiaan oli ehdottomasti täytynyt kirjata ylös blogiin. Kuvia hänestä toki on, mutta ei blogia :-(  :-(  :-(

Tytöistäkin sitten tulee paljon kuvia ja juttua tänne. Tytöt eivät vaan saa ulkoilla vapaina, joten ihan "naturell" kuvia tuskin tulee paljoa, paitsi tarhan sisällä voi ottaa lähikuvia valjaittakin ja sumentaa kuvista  verkkoseinän pois takaa :-)