Tänään ollaan haravoitu ja siivottu kissatarha. Minä tein hommat ja Valtteri tutki mitä lehtien alta löytyy ja mitä uusia tuoksuja maasta nousee. Myös puihin kiivettiin. Aslan ja Caspian uskaltautuvat perinteisesti ulos vasta siinä vaiheessa, kun ulkolämpötila ja sisälömpötila on lähellä toisiaan. En edes yrittänyt tänään saada heitä mukaani. Valtteri sen sijaan hyrräsi onnellisena, kun tajusi mihin häntä kannan. Toinen syy sille miksi oranssit riiviöt eivät pääse kissatarhaan vielä on, että siitä puuttuu edelleen kattoverkko, joka on tarkoitus laittaa paikoilleen tässä keväällä. Tarhassa ulkoilee siis toistaiseksi vain Valtteri ja hänkin valvonnan alla. Päivän kuvat ovat siis Valtterista tarhassa: 

Kaikki kissat varmasti tykkäävät kiipeillä puissa, mutta silti se on aina yhtä valokuvauksellista, kun joku on vaivautunut kiipeämään oksan haaraan istumaan.

Tämä on syy miksi Caspian ja Aslan eivät tule vielä tarhaan: Valtterikin jo lähes kiipesi tarhan yhdellä reunalla olevan valokatteen päälle. Onneksi muutti suunnitelmia ja lähtikin heti kuvan oton jälkeen alaspäin.

Kylläpä vaan tulee harmaita ja pimeitä kuvia pilvisenä päivänä, kun aurinko ei paista, ruoho ei vielä kasva, maassa on vanhoja lehtiä ja kissakin on harmaa! Viimeisessä kuvassa vielä Valtterin ilmekin on sellainen, että lopeta jo se kuvaaminen! :-D Sitten alkoi satamaankin, joten tultiin sisälle.