Nyt jäi maanantaina kirjaamatta ylös uudet painot ja eläinlääkäriterveiset ja eilen oltiin Linnanmäellä, niin en ehtinyt, mutta nyt laitan tiedot ajantasalle:
Caspianin tämän viikon paino: 1700 g (+265g)
Aslanin tämän viikon paino: 1470 g (+215g)
Punnitukset tehtiin tällä viikolla tiistaina normaalin maanantain sijasta.Voi että tulee kivasti painoa. Kisut kasvavat hyvää vauhtia.

Maanantaina saimme vauvoille ensimmäiset rokotukset. Ne ovat odottaneet tähän saakka, koska eläinlääkäri sanoi, että rokotukset voidaan antaa vasta vähintään viikko toisen madotuksen jälkeen. Nyt ovat siis kolme kertaa madotetut ja kerran rokotetut. Rokotetehosteet tulevat kuukauden päästä. Vauvat saivat samalla myös mikrosirut niskanahkansa alle (niinkuin meidän koirilla ja vanhemmilla kissoillakin on/oli) eli nyt on tunnistemerkitty ja kulkivat sitten missä vaan, niin aina on saatavissa selville missä kissojen koti on.

Caspianin silmä (ahdas kyynelkanava) näytti ell:n mielestä nyt ok:lta. Ei valunut yhtään ainakaan silloin kun oltiin lääkärillä. Tosin tänä aamuna kun herättiin katsoin kyllä, että silmän alla oli taas hiukan ruskahtavaksi kuivanutta märkää jotakin eli hiukan sieltä oli taas valunut. Puhdistin keitetyllä jäähdytetyllä vedellä. Seurataan nyt ja jos ei paljoa pahene, niin juttelen taas tästä kun mennään rokotuksille seuraavan kerran 3-4 viikon kuluttua. Vaivahan ei sinänsä haittaa kissaa ellei silmä ala varsinaisesti rähmimään niin, että iho ärtyy ja Caspianilla vaiva ei ole sitä laatua. Wilma-koirallahan molemmat silmät valuvat koko ajan hiukan kirkasta vettä ja kehittävät pieniä harmahtavia rähmäpalloja silmäkulmiin, eikä niille olla pystytty tekemään mitään, ell:n mukaan on vain herkät silmät ja saattaa olla hieman ahtautta niissäkin kyynelkanavissa. Niiden kanssa pärjätään hyvin, eli ko. vaivaan ollaan jo totuttu. Puhdistelua vaan. Toivotaan vaan ettei Caspianin vaiva pahene ja tietty mieluiten katoaisi, kun kissa kasvaa ja kyynelkanavatkin kasvavat.

Valtteri sai vielä viikon ajan korvatippoja lisää kerran päivässä miel. yöksi. Muutamia yksittäisiä kokkeja löytyi vielä korvasta vaikka korvat muuten nyt näyttivätkin siisteiltä.

Tässä kaverit odottelevat eläinlääkärin pöydällä kuljetuslaatikossa pääsyä ell:n käsittelyyn. Kuvat on otettu kännykkäkameralla, joten laatu ei päätä huimaa, mutta ovat kumminkin kuvia:

1777520.jpg

1777527.jpg