Voi kauhistus. Kissakoplan blogi on ollut pitkään tauolla. Laumassa on tapahtunut luonnollista vaihtumista ja välillä suru on ollut tavattoman suuri. Valtteri-pappa jätti meidät viime talvena sairastettuaan 3 vuotta munuaisten vajaatoimintaa. Samoihin aikoihin laumaamme on liittynyt Marvin, joka tarvitsi kotia. Hänellä ei sellaista ollut.

Tarkoituksena on ollut aktivoitua ja alkaa jälleen päivittämään kissakoplankin edesottamuksia ja kuvia, joita moni on kysellyt. Nyt avasin blogin ja järkytyin. Sain ylläpidölta viestin: "30.6 tapahtuneen sähkökatkoksen yhteydessä Vuodatuksen vanha kuvapalvelin kärsi vaurioita, joiden takia kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet." Ei, ei, ei, ei, ei! Tämä on yksi painajaisista mitä olen nähnyt. Siksi olen muita blogeja printannut talteen, ettei kaikki häviä, jos jotakin käy. Nämä ylös kirjaamani ja kuvittamani muistot ovat äärettömän arvokkaita. Tätä blogia en ollut vielä ehtinyt printtaamaan. :-( 

...nyt en tiedä jaksanko aktivoitua blogin kanssa joka on auttamattomasti pilalla. Ilman kuvia tämä blogi ei ole kerrassaan mitään. Kuvat ovat olleet juuri se juttu. Nyt painun pehkuihin sulattelemaan tätä katastrofia.