Aslan painaa nyt 2775g ja Caspian 3175g. Painon nousu on molemmilla hiukan hidastunut siitä pikkupentuiän tilanteesta, jolloin grammoja kertyi päivästä toiseen ihan silmissä. Nyt aletaan jo olla niin isoja. Valtterinkin punnitsin tässä yksi päivä ja painoi 4 kiloa, joten eipä ainakaan Caspianilla ole enää kovin paljoa kiinniotettavaa.

Valtteri ja pikkukisut ovat tosi hyviä kavereita nykyään. Caspian varsinkin yrittää heti tilaisuuden tullen päästä Valtterin pitkän ja pehmeän turkin sekaan nukkumaan ihan kylkeen kiinni. Valtteri sallii sen nyt ihan poikkeuksetta ja usein alkaa siinä tilanteessa myös nuolemaan pikkukisuja. Kissavauvat yrittävät puskea Valtteria päin aina kun kohtaavat. Valtteri saa nyt toteuttaa isoveljen roolia näiden riiviömussujen kanssa ihan niin paljon kuin vain jaksaa.

Näissä alla olevissa kuvissa kissat valtasivat Simon koulurepun päällystän ja kiipesivät siihen nukkumaan:

1923111.jpg

1923112.jpg

1923116.jpg

1923119.jpg

KUKA toi on ja mitä se tuossa tekee?

Siitä huolimatta että Aslan ja Caspian alkavat olla jo lähes aikuisen kissan kokoisia, rrrrrRRRRiiviÖitseminen jatkuu säännöllisesti :-) Viimeksi eilen sain teemukin syliini, kun toinen kissavaaveista hyökkäsi keittiön pöydällä olevan kananmunan kimppuun ja siinä samalla törmäsi teekuppiini. Keittiössä kilisee muutenkin jatkuvasti kun kisut pomppii tiskipöydällä. Suuremmilta vahingoilta ollaan kuitenkin nyt säästytty. Keittiön lavuaari on suosittu. Nuo kissat eivät pelkää vettä laisinkaan. Jos pisarakin tipahtaa hanasta, niin sitä käydään tassulla sekoittelemassa heti ja aina vaan parempi, jos vesi valuu oikein norona, niin sinnehän mennään alle istumaan ja sitten ollaankin ihan märkiä :-)