Lisäys 19.6.:
Homma näiden kissalasten kanssa näyttää nyt lopullisesti mennen puihin. Porukoista ei ole enää kuulunut yhtään mitään ja heidän ilmoittama hakuaikakin on mennyt ohitse. Eivät toistuvista pyynnöistäni huolimatta lähettäneet koskaa osoitettaan eivätkä puhelinnumeroaan eivätkä enää vastaa viesteihinkään. IP-osoite, josta viestit tulevat näyttää (useamman henkilön arvion mukaan) olevalla muualla kuin minkä ilmoittivat kotipaikakseen eikä heidän yhteystietojaan löydy Enirosta eikä väestörekisterin osoitepalvelusta. Ollaan soitettu n. 40 samannimiselle ihmisella. Näyttää siltä ikäänkuin heitä ei olisi.Väistämättä tulee sellainen olo, että oliko kaikki sittenkin huijausta? Jätän tämän alla olevan alkuperäisen postauksen kuitenkin tänne blogiin muistoksi. Hei hei tytöt... missä ikinä päin maailmaa olettekaan ja mahdollisesti ehkä jo aikuisia kissoja, olitte jo hetken osa meidän elämäämme.
..jos joku törmää näihin valokuviin jossakin netissä, niin ihan mielenkiinnosta voisi laittaa paikan minulle tulemaan. Jos koko juttu oli huijausta, niin kuvatkin saattaavat olla peräisin ihan mistä vaan. Aina on tietysti mahdollista, että perheessä on oikeasti sattunut jotakin, mutta ei muuta sitä faktaa, että me emme saaneet kissoja, jotka meille oli luvattu. Todella ikävää, että tässä kävi näin.

Kaivattu ja odotettu sähköpostiviesti tuli. Kuvan tytöt on varattu meille ja haemme heidät kotiin ensi lauantaina. Nämä ovat aivan ihania. Suureksi yllätykseksemme saimme sen aluksi ihailemamme vaalean kissan toiseksi, vaikka sen ei pitänyt olla enää saatavilla. Molemmat ovat kyllä niin söpöjä, että kuinka tässä malttaa odottaa ensi lauantaihin asti. Ensi viikolla on onneksi paljon hommaa. Täytyy ostaa ruokaa, hiekkaa, leluja, kissansängyt, valjaat, flexit, jne - ja ehkä tärkein asia: keksiä nimet!

1624734.jpg

1624735.jpg

1624736.jpg