Eilen illalla ensimmäiset 8 tuntia Aslan ja Caspian olivat enemmän kuin kauhuissaan. Kirjaimellisesti pelkäsivät omaa varjoaankin, enkä saanut niitä syömään, juomaan enkä pissalle. Jos joku edes kurkisti niiden turvapaikkaan, niin molemmat kuorossa sylkivät ja sähisivät. Toisella pennuista on näköjään taipumusta iskeä hampaansa lähestyvään sormeen, kun on minulle jo 3 kertaa niin tehnyt.

Pennut nukkuivat pari tuntia illalla ja hedän herättyään totesimme puolen yön aikaan, että meidän on pakko saada pennut syömään jotakin ennen mukkumaan menoamme, joten turvauduimme kikkakolmoseen ja syötimme molemmille Whiskasin kissanmaitoa tutista. Se meni hyvin alas, kunhan hokasivat homman. Tämän jälkeen Aslan rohkaistui syömään hiukan myös Latzin pentutuoreruokaa ihan lautaselta. Molemmat nukkuivat yön kuljetuslaatikossa, joka laitettiin siihen heidän pikkuhuoneeseensa, missä on myös kissanvessa ym.

Aamulla kahdeksan aikoihin kun avasin oven, molemmat kurkistelivat kopasta ja eivät edes suhahtaneet :-) Heräämisen jälkeen Aslan teki pissan hiekkalaatikkoon. Caspianin pissoja vielä odottelemme. Caspian kylläkin peitti Aslanin pissat. Syötimme aamiaiseksi vielä siitä tutista Whiskas-maitoa molemmille. Kiinteä ruoka ei tuntunut ensin kelpaavan, mutta tonnikala kelpasi ja molemmat söivät hyvällä ruokahalulla. Aslan hieman vähemmän - söihän se jo eilen illallakin kiinteää ruokaa. Caspian sen sijaan söi erittäin hyvin ja pikkuvatsa oikein pullotti sen aterian jälkeen.

Tässä Aslan syömässä tonnikalaa.
1682725.jpg

Aamiaisen jälkeen hiekkalaatikossa Caspian leikki ensimmäistä kertaa meillä, nimittäin omalla hännällään. Molemmat alkoivat pesemään itseään hiekkalaatikossa ja sitten kävivät nukkumaan, joten siirsin heidät kiipeilytelineen mökkiin jatkamaan uniaan ja siellä ovat nytkin. Dilbertin ja Wilman kanssa ei suorakontaktia vielä. Saavat haistella sylissä.

Kaiken kaikkiaan siis parempi päivä selkeästi, vaikka kyllä nämä aika pelokkaita ovat. Sylistä eivät kuitenkan pyri pois ja monta edistysaskelta on tehty, kun ollaan saatu molemmat syömään. Kokeillaan sitä Caspianin hiekkalaatikkoon pissaamista sitten taas kun pojat heräävät aamupäiväuniltaan.