Vauvat ovat yt 6 kk ja paino nousee kivasti. Caspian painoi tänään 4 kg ja Aslan 3,5 kg. Koskahan kissat ovat täysikasvuisia???

Tällä välillä pikkukisut ovat saaneet toiset rokotukset ja käytiin toteamassa, että Aslan on kadottanut sirunsa, joten uusi sirutus sitten kun tehdään kastraatio. Sekin alkaa olla pian ajankohtaista, koska pissan haju on alkanut väkevöitymään viime aikoina aika paljon ja pari lurausta on ollut muualla kuin hiekkalaatikossa. Isoja miehiä siis. Ell sanoi viimeksi että nyt voisi jo hyvin leikata. Aikaisemmin raja oli 8 kk tai 3 kg, mutta nykyään Suomessa leikataan jo 16-viikkoisiakin. USA:ssa tehdään varhaiskastraatiota jo ihan luovutusikäisillekin pennuillekin.

Haikeana totesin tässä tänään, että meillä on sitten pentuaika ohi. Kyllä nämä vielä leikkivät onneksi ja toivottavasti pitkään, mutta ei meillä enää ole pikkuisia palleroita. Tosin söpöliinejä silti löytyy. Valtteri pesee ja hoitaa kissavauvoja ja usein nukutaan kylki kyljessä ja kolmikko on hyväksynyt toisensa ihan täysin. Valtterin ruoka-annokset ovat ormalisoituneet vähitellen. Valtterihan nosti ruuan määrää Rasmuksen kuoleman jälkeen ja jostakin luinkin tässä ihan hiljattain, että kissa ylensyö ikäväänsä niinkuinihminenkin. Nyt kuitenkin elämä on palannut takaisin omiin uomiinsa. Rasmus käy mielessä silti usein, vaikka nämä vipertäjät tässä jaloissa pyörivätkin. Ja aikamoista vipertämistä tämä onkin, sillä aamiaispöydässkin on aivan turha yrittää tehdä voileipää ilman että ainakin yksi tassupari yrittää kalastaa kinkkusiivua paketista tai napata sitä leivän päältä. Jos Caspian saa saaliin, niin tämä poistuu saalis suussa muristen ja sivuilleen pälyillen. Hurja :-)