Kissarintamalla ei paljoa uutta. Aslan ja Caspian olivat tänään rokotuksilla Vettorissa. Seuraava rokotus tuleekin heille sitten vasta 3 vuoden kuluttua. Molemmat kissat olivat lääkärin mielestä oikein sopivan paksuisia ja kokoisia ja hampaat ja korvat oli hyvässä kunnossa. Sydän kuulosti hyvältä. Wilma-äiti oli hoitamassa pentujaan ja seisoi tutkimuspöytää vastan huolestuneen näköisenä, kun rokotuksia annettiin. Wilmalla itsellään otettiin allergiatestiä varten verinäyte. Wilman veri lähti lentomatkalle Amerikkaan asti. 

Tarhaprojekti on elänyt hieman hiljaiseloa viime viikkoina, kun muuallakin talossa tehdään remppaa. Tavoitteena on kumminkin saada tarha valmiiksi tämän syksyn aikana. Huomenna vinttiä rakentamassa olevat remonttimiehet laittavat kissatarhaan sivuverkkoja :-D

Katselin eilen kissojen valokuvia ja huomasin, että Aslanista on jonkin verran enemmän kuvia kuin Caspianista johtuen siitä, että Aslan on paljon helpompi saada ulkona valokuvaan. Se kököttää kauniisti paikallaan ja nuuskii rauhassa. Kun Caspianin päästää maahan, se on koko ajan menossa eteenpäin ja maukuu ihan koko ajan. Jos on yksin liikkeellä valjastelemassa, siitä on aika vaikeaa saada muita kuvia kuin takaapäin. Eilen nappasin kuitenkin Caspianin valokuvattavaksi ulos ja joitakin kivoja kuvia sainkin. Näiden kuvien myötä siis terveisiä kaikille blogilukijoille ja heidän karvaisille ystävilleen.

Leikin loppu. Mä haluun sisään!!!