Kalle kasasi tällaisen kiipeilypuun meidän olohuoneeseen tänäiltana. Laitettiin ikkunanurkkaukseen, että kisut saavat katsella ulos ikkunoista samalla kun löhöilevät tasanteilla. Verhoja ei nyt kylläkään voi näihin sisänurkkauksiin laittaa. Harmi - olisi ollut valmiina uudet verhot odottamassa ikkunaan laittamista, mutta nyt saa yhdet verhoparit ulkoreunoissa riittää. Valtteri otti telineen heti omakseen ja valtasi kopin, johon jäi tyytyväisenä nukkumaan. Vihdoinkin sisällä paikka, johon koirat eivät ylety ja josta Valtteri näkee kaiken, mitä talossa tapahtuu. Nyt vaan odotellaan lisää käyttäjiä kiipeilypuulle. Homma tosiaan on nyt viivästynyt ja kännyt ristissä toivon, että tytöt ovat olemassa ja saamme ne. Asia selvinnee tällä viikolla. Alunperinhän meidän olisi pitänyt saada kissaneidit eilen.

1650138.jpg

Melko korkealla sijaitsena koppi oli Valtterin suosikki alusta alkaen:

1662902.jpg

Valtteri otti kuitenkin heti koko telineen omakseen ja kokeili eri tasoja:

1653550.jpg

...ja päätyi aivan ylös katonrajaan pehmeäpohjaiselle roikkutasanteelle. Valtteri alkoi kehräämään äänekkäästi heti sen paikan löydettyään ja sinne sitten jäätiinkin nukkumaan koko yöksi :-)

1658786.jpg

Tässä uusi kissanvessa, joka on ihan älyttömän iso. Tuonne mahtuisi 5 kissaa kerralla. Kuva ei oikein kerro koko totuutta, mutta tuo kiipelytelineen alusta laatikon alla ehkä kertoo hiukan mittasuhteista:

1649234.jpg

Vauvanruokaakin on hankittu - näillä pääsee alkuun. Paljoa en ostanut, kun en tiedä mitä ovat syöneet., mutta pikkupusseista riittää hetkeksi ja sitten kyllä ehtii hakemaan lisää kaupasta, kunhan ovat kotiutuneet. Täytyy ehkä käydä vielä hakemassa jotakin tasokkaampaa lemmikkikaupan tuoreruokaa lisäksi. Latz -juniorillakin kyllä päästään alkuun ja kuulemma tuo kuivaruoka on tärkeämpää, että ei ole markettiruokaa. Mutta onkohan asia oikeasti niin, että ne ruuat ovat terveellisempiä?

1649302.jpg