Aslan ja Caspian heräsivät klo 11.30 aamupäiväuniltaan ja sen jälken istuivat minun ja Kallen olkapäillä aamiaispöydässä (juu eihän me nyt sitä ennen aamiaiselle ehditty vaikka klo 8 herättiinkin 6 tunnin unien jälkeen). Noh - joo, kyllä vähän piti suhista koirille alas. Aslanille maistui aamiaispöydästä juustonokareet, Caspianille ei, mutta Caspian söikin niin reilun aamiaisen. Koirat menivät ulos puutarhaan aamiaisen jälkeen ja kissavauvat pääsivät vähän tutustumaan olohuoneeseen "omilla ehdoillaan". Jokainen taaperrus päätyi johonkin rakoon tai koloon. TV-pöydän alusta oli Caspianin kestosuosikki ja Aslan yritti sohvan alle. Simo ja Samu istuivat sohvalla ja pitivät paljon kisuja sylissään, josta käsin ne kiipeilivät sohvalle, ikkunalaudalle, kiipelytelineen päälle, jne. Tämä kiipeilyhetki näytti hyvältä kotiutumisen kannalta. Simon ja Samun sylitkin näyttivät jo ihan hyviltä paikoilta ja nököttivät sylissä ihan rauhassa. Kiipeilyteline on kyllä niin siunattu keksintö, että ansaitsisi sen keksijä Nobelin palkinnon. Nämä arkatassutkin näyttivät ihan jo nauttivan eri tasoilla löhöilystä ja nousivat seisomaan runkoa vasten. Roikkuva teddypallokin sai jo pienen läimäyksen. Isot avoimet paikat (keskellä lattiaa) ovat pahin haaste pennuille. Vielä pitkään aikaan en voi päästää vauvoja ja koiria yhtäaikaa lattialle, mutta kyllä tämä tästä :-) Valtteri on välinpitämätön, koirat kiinnostuneita mutta hyväntahtoisia.Tässä vähän uusia kuvia:

Näissä ekoissa kuvissa esiintyy Aslan:

1683031.jpg

1683032.jpg

1683034.jpg

1683036.jpg

1683037.jpg

Voi apua, kuinka söpö! Mihin mä enää itään rotukissoja tarvitsen, kun kotikissatkin on näin suloisia. Aslanhan näyttää melkein  persialaisen pennulta tässä seuraavassa kuvassa!

1683039.jpg

Näissä kuvissa Caspian:

1683040.jpg

1683042.jpg

1683053.jpg

1683041.jpg

Ja tässä molemmat yhdessä rakkaan kiipeilytelineen päällä:

1683043.jpg

Siinä vaiheessa kun sain tämän postauksen valmiiksi, kävin katsomassa mitä kisut ja Simo tekivät kisujen pikkuhuoneessa. Simo lukee Aku Ankan taskukirjaa ja kisut kiipeilivät Simon päälle olkapäille asti :-) Ja sekunti sitten, kun olin näitä viimeisiä rivejä kirjoittamassa, Simo ilmoitti, että Caspian oli mennyt itse hiekkalaatikkoon ja tehnyt sinne pissat ja peittänyt ne, joten sekin asia onnistui nyt sitten. Helpotus :-) Nyt istuvat hiekkalaatikossa molemmat ja Caspian pesee Aslania. Minä alan vähitellen lattamaan koirakoulutavaroita kasaan iltaa varten. Kiva että koirille on jotakin ohjelmaa tiedossa, kun nyt voivat olla aavistus kateellisia. Ja sillä aikaa taas kissat pääsevät vapaasti tutkimaan taloa. Koirakoulun jälkeen menen ehkä tekemään Wilmalle verijäljen jonnekin huomisaamuksi, että saadaan jotakin ohjelmaa sinnekin.