Yökukkujat vauhdissa. Kello on yli kolmen ja blogisihteeri seuraa oranssin kaksikon puuhia. Karvat pöllyävät, johon menoon pieni pokkarikamera ei nyt riitä. Yritettiin meinaan, ei onnistunut. Simahduksen hetkiä leikin tiimellyksessä, saavat kelvata:

1246926812_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tauko. Nyt voin hetken poseerata kameralle.

1246926866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Caspianin lempiasento - jalat pitkänä taaksepäin. ...ja ei, Caspian ei oikeasti ole lihava. En tajua kuinka saikaan itsensä noin litteästi lattiaa vasten. Oikeasti ihan solakka poika.

1246926897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aslan taas lepäilee portailla rajun taistelun jälkeen itselleen tyypillisellä tavalla tassut kissamaisen hienostuneesti ristissä.

Caspianin saunapuuhista kirjoitin jo joku aika sitten. Suihku ja sauna kiinnostavat edelleen. Tällä viikolla kun olen itse kunnostautunut jalkojen hoidon suhteen ja nauttinut monesta jalkakylvystä, olen saanut joka ainoa kerta Caspianin kaveriksi. Se on tuijottanut vadissa lilluvia varpaitani hullunkiilto silmissä. Välillä olen ollut varma, että se käy kiinni. Sen sijaan olen kuitenkin saanut syliini puskevan ja kiipeilevät karvapallon. Kun suihku menee päälle, Caspian siirtyy juuri ja juuri niin kauaksi, että pisarat roiskuvat päälle, mutta viikset eivät kumminkaan oikeastaan kastu. Kerran Caspian jäi oven ulkopuolelle, kun menin suihkuun. Pukuhuoneessa alkoi surkea konsertti ja olihan se ovi avattava. Caspianin mieltymys veteen on kiehtovaa. Olen luullut kaikkien muiden kissojen paitsi bengalin inhoavan vettä.

Aslan oli onnesta ymmyrkäisenä koko viikonlopun, koska hän sai koiravieraan! Blogisihteeri oli taas odottanut suhinaa ja pakoilua, mutta Ilona-koiraa tervehdittiin iloisesti vastaan tullen ja Ilona päätti jossakin känteessä jopa nuolla Aslanin! Pakko olla valeraskaus tulossa ja Aslan oli pennun korvike. Kuinka se nyt muuten KISSAA alkaisi pesemään :-o

Valtteri ei juuri piitannut koiravieraasta - omissakin kestämistä välillä. Niinpä Valtteri päätti yksissä tuumin kerätä kurkkuunsa hieman vettä sakeampaa ja sylkäsi ison klöntin suoraan Ilona-raukkaa kohti. Se siitä tuttavuuden teosta, hihii :-) Täällä saavat kaikki koirat tuta, että Valtteri on kuningas. Tiedoksi muuten Valtterille, että kylpyaika lähestyy pikapuoliin. Kuinkas silloin suu pannaan, kingi?