Perjantaina Caspian ja Aslan saivat vieraita. Kissakuumeessa oleva työtoverini kävi miehensä kanssa vierailulla kisuja katsomassa. Meno oli aika hulvatonta, kunhan saatiin pennut ensin hereille. Sisällä leikit sujuivat turvallisesti, kun ulkona pennut karkasivat ensimmäistä kertaa saunan kuistin alle. Nyt sitten loppui valjaitta ulkoilu pojilla. Tähän asti ovat taapertaneet niin vauvamaisen haparoiden ja eivät ole uskaltaneet irrota meistä paria metriä enempää, mutta meno oli jo huomattavasti määrätietoisempaa ja keksittyään saunan kuistin, sinne varmasti tullaan yrittämään uudelleen. Nyt on siis voimassa valjaspakko.

Terveysnurkka:
Caspianin paino oli noussut 170 g maanantaista ja oli nyt 1020 g. Aslanin paino oli noussut 100g ja Aslan painoi 850g. Soitin eläinlääkärille päivällä ja kyselin rokotuksista, kun pojat ovat nyt sen 12 viikkoa. Kuulemma täytyy madottaa toisenkin kerran ennen rokotuksia, jotan homma siirtyy parilla viikolla. Valtterilla ja Wilmalla on maanantaiksi aika. Wilma ultrataan virtsankarkailuvaivan vuoksi ja Valtterilta katsotaan korvat, koska sinne on alkanut muodostua mustaa sakkaa. Toivottavasti Valtterillakin ei ole ruoka-aineallergia. Rasmuksellahan kyseisestä vaivasta oireilivat juuri korvat ja veljeksiä kun ovat, niin taipumus allergiaan on pakko olla molemmilla. Caspian lähtee eläinlääkärireissulle mukaan näyttämään silmäänsä, joka on vuotanut koko ajan hiukan sen jälkeen kun toimme kissat kotiin. Hyvä tsekata että tulee hoidettua ennen rokotuksia, jos sille nyt voi jotakin tehdä. Joidenkin kissojen ja koirien silmäthän vuotavat hiukan ihan luonnostaan niin kuin Wilman. Esim. kyynelkanava voi olla hiukan ahdas, mutta on saattanut myös saada vielä emon luona ollessaan jonkin pöpön silmäänsä.

Ja sitten päivän kuviin:
Toivottavasti kuvassa esiintyvät henkilöt eivät pistä pahakseen että tämä kuva päätyi blogiin :-o Ihanaa, että kissat ovat niin sosiaalisia, että kiipeävät vieraidenkin ihmisten olkapäälle heti.

1705280.jpg

1705308.jpg

Tässä vielä muutama kuva perjantai-illan sisäleikeistä:

1705288.jpg

1705291.jpg

1705297.jpg

1705306.jpg

No mutta tokihan pojat leikkivät Bionicle-ukoilla!

1705320.jpg