...kävimme Ikeasta hakemassa 2 oranssa ja yhden harmaan pehmokissan pehmohiiren kauhistukseksi ja pojille ajanvietteeksi perjantaihin asti. 5 yötä jouluun on... eikun perjantaihin. Perjantaina pehmolauman kokoonpano on täynnä myös oikeiden kissojen laumassa: 1 harmaa ja 2 oranssia :-) Tästä viikosta tulee varmasti pisin työviikko pitkään aikaan. Tule oi perjantai tule...

1668075.jpg

Myös pentujen ruokavarastoja täydennettiin ja kotona jo olevien Royal Caninin kahden eri pentukuivaruuan ja Latzin pentumärkäruuan lisäksi kaupasta tarttui nyt mukaan Whiskas ja Friskies pentupurkkiruokia ja kissanmaitoa sekä sardiinia, meriherkkua ja tonnikalaa kaikkia muutama purkki kutakin. Kuvassa vain yksi kaikkia näytteenä. Näistä jälkimmäisinä mainitut merelliset herkut toki ovat Valtterillekin.

1668109.jpg

Kuvassa oleva mökki on muuten Kallen isän itse n. 10 vuotta sitten Valtteria ja Rasmusta varten tekemä. Meiltä löytyy toinenkin samanlainen vähän korkeampi, mutta se on tällä hetkellä poissa käytöstä, koska yritämme muuntaa sitä hiukan ja kiertää sen paalun ympärille samanlaista vaaleaa köyttä kuin mitä on uudessa kiipeilytelineessä.