(Klo 20 - pennut olleet kotona 2,5 tuntia.)

Ihanat ihanat ihanat kissavauvat Aslan ja Caspian ovat tulleet tänään kotiin. Nimet lainattiin Narnia-elokuvasta rohkealta Aslan -leijonalta ja hänen ystävältään prinssi Caspianilta. Vauvat ovat vielä arkoja ja pelokkaita, koska meidän mukaamme lähtiessään he poistuivat ensimmäistä kertaa sen huoneen ulkopuolelle missä ovat viettäneet elämänsä ensimmäiset viikot. Hui! Matkalla he makasivat hipihiljaa liikahtamatta toisiinsa nojaten kuljetuslaatikon sisällä. Varmasti aikamoinen kulttuurishokki. Kun tultiin kotipihalle, saivat Dilbert ja Wilma tulla hiukan haistelemaan kuljetuslaatikkoa. Wilma oli oma itsensä iloinen vouho, eikä nyt niin kovi paljoa ihmetellyt mitä laatikossa oli. Dilbert jäi tuijottamaan laatikkoa tosi ihmeissään pitkäksi aikaa. Aslan ja Caspian eivät ole mm. koskaan nähneet koiria ja suhisivat aika tavalla Dilbertin ja Wilman nähdessään. Sisälle tultuamme istuin vauvojen kanssa pienessä huoneessa lattialla jonkin aikaa ja otin sitten kaverit syliini ja sylissä he ovat nyt olleet tähänkin asti. Aslan päivittää tälläkin hetkellä blogia kanssani :-) Koirat saivat nuuskia sylissä istuvia kissavauvoja - eivät lähestyneet ollenkaan pahoissa aikeissa, vaan uteliaina, innostuneina ja kiinnostuneita ja eivät voineet käsittää, kuinka nuo pienet karvaturrit tuolla tavalla suhisevat. Toinen pennuista tarrasi koiralle suhahdettuaan ja sitä päin sylkäistyään minun peukalooni kiinni niin kovaa, kuin pienistä hampaista voimaa löytyy. Auts! Caspian yritti jo tutustua Valtteriinkin. Valtteri haisteli ensin jonkin matkan päästä ja kun Caspian tuli 20 sentin etäisyydelle, niin Valtteri tykkäsi, että eipäs vielä päästetäkään pentua ihan niin lähelle ja suhahti. Caspian jähmettyi ja jäi tuijottamaan tuota isoa kollikissaa. Pikkuhuoneessa, jossa on kissanvessa ja johon laitoin nyt aluksi ruokakupitkin, kissat tutkivat jo jopa kävelivät hieman lattialla. Muuten kyllä vain kyyhöttävät paikallaan toisiinsa nojaten. Sylissä tuntuvat viihtyvän ja rauhoittuvan. Sylia saavat siis paljon.

Tässä on Aslan. Aslanille tulee ilmeisesti puolipitkä turkki - lähempänä siis leijonan turkin mittaa, joten siksi juuri tämä pentu sai nimen Aslan.

1681685.jpg

Toinen pennuista, Caspian, on selvästi puheliaampi. Kun sitä nostaa, se alkaa miukumaan, mutta rauhoittuu kivasti syliin.Caspian saattaa olla hieman rohkeampi näistä kahdesta.

1681699.jpg

Tässä pojat ovat yhdessä tutustumassa kiipelytelineen mökkiin - päältä ja sisältä. Ihania ihania ihania!

1682241.jpg

1681706.jpg

1681716.jpg

Tämä viimeinen kuva kertoo sen kaiken: jokaisen kissanpennun pitäisi saada sisarus mukaansa. Nämä ovat erottamattomat.

Osallistumme kolmella viimeisellä kuvalla myös kissakuvahaaste -blogin "Kahdestaan" viikkohaasteeseen. :-)